Veckobrev

Hej

Den här gången blev det information i början på veckan istället för i slutet på veckan.

Jenny som tidigare arbetade som resurs i klassen för en ökad måluppfyllelse slutade i samband med påsklovet pga barnafödande. Hon har nu fått en bebis. Grattis Jenny! Istället har vi nu fått Stephanie som kommer ha samma arbetsuppgifter som Jenny tidigare hade. Välkommen Stephanie!

Jag har även rättat alla Nationella Prov i matte. Resultatet kommer eleverna få ta del av denna veckan. Från och med i år så har skolverket bestämt att Nationella provet kommer ha ännu större betydelse än tidigare för vilket betyg man kommer att få.

Jag skrev tidigare att jag och Camilla kunde tänka oss att åka till Rävsta i slutet på maj. Vi har möjlighet att vara där 24-25 maj. Vi känner dock att för att vi ska vara trygga och kunna övernatta där så behöver vi hjälp av minst fem föräldrar som kan vara med oss dessa dagar. Känner du att du kan hjälpa till med detta så maila mig senast fredag. Om vi inte får ihop tillräckligt med vuxna så kommer vi istället ta och åka ut över dagen och i så fall behöver vi inte hjälp.

Med vänlig hälsning

Peder, Camilla, Linnea och Stephanie


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *