Veckobrev

Nu är de första muntliga nationella proven klara. Nästa vecka fortsätter det med prov i engelska och veckan efter det så avslutas det med matte.

Jag vill passa på att berätta att vi nu, och resten av terminen, har TRIVAS hos oss på skolan. TRIVAS står för Trygghet, Respekt, Inflytande, Värderingar, Ansvar och Självkänsla. Det är dessa frågor som de kommer att arbeta med. Jag hoppas och tror att detta kommer bli väldigt bra och ser fram emot ett givande samarbete. Välkomna TRIVAS-gruppen!

Som jag tidigare skrivit så har en förälder sagt att hon kan tänka sig att hjälpa till med att hålla i olika försäljningar så att klassen kan åka på någon utflykt/resa när de slutar på Tingvallaskolan. Hon önskar dock hjälp av någon mer. Som jag tidigare skrivit så är detta något som vi på skolan varken kan eller får ägna oss åt så jag eller mina kollegor kan inte ansvara för försäljningar eller något annat som har med pengar att göra.

Häromdagen skrev jag om nya rutiner gällande mobiltelefoner. Jag glömde att skriva med Malena (engelskaläraren) som en av de som har möjlighet att låsa upp till telefonerna. De har engelska sista lektionen på onsdagar och då kommer hon att öppna.

Denna vecka har städningen i klassrummet fungerat bättre. (Dock kan det bli ännu bättre) Bra jobbat dock!

Trevlig helg!

/Peder

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *