Veckobrev

Hej

Nu är vecka 45 avklarad. Inte länge kvar innan höstterminen är slut och det är dags för de första betygen. Gäller att kämpa hårt ända in i kaklet.

Tidigare har jag skrivit datumen för de skriftliga Nationella Proven. Vi har nu även bestämt datum för de muntliga Nationella Proven. I svenska kommer det att vara 21-22 november, i engelska är det 29-30 november och i matte är det den 5-6 december. De muntliga proven görs i mindre grupper och därför är två dagar inbokade. Varje elev gör dock bara ett prov, så antingen den första eller andra dagen. Om man vill förbereda sig extra mycket så finns det gamla Nationella Prov på skolverket.se så man kan träna hemma.

På onsdag så ska vi till ishallen och åka skridskor. Vi önskar verkligen att man kan köpa eller låna skridskor och hjälm. Det finns nästan inga extra att låna på skolan ,så det bästa är om man kan fixa grejer själv. Till mat så finns det varsin baguette samt en festis. Man kan dock behöva ta med sig något mer så man inte blir hungrig.

På måndag så kommer vi även att få en ny elev till klassen. Meda heter hon och vi är jätteglada att hon ska komma till vår klass.

Som jag tidigare har skrivit så behöver klassen hjälp av föräldrar om det ska bli någon försäljning av t.ex. kakor så de kan åka iväg på någon resa/utflykt innan sommarlovet. En förälder har sagt att hon kan hjälpa till, men hon vill ha hjälp av någon mer.

Camilla kommer stötta som Mentor i klassen tills vidare.

Ha en trevlig helg!

/Peder


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Veckobrev”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *