Veckobrev

Äntligen är höstlovet här. Hoppas alla får en möjlighet att vila upp sig lite grann även om några av eleverna kommer att gå i lovskola några timmar nästa vecka. Jag hoppas även att alla försöker läsa lite när de är lediga. När man läser lite varje dag så får man ett väldigt rikt ordförråd, vilket gynnar elevrna i alla skolans ämnen. Jag har även lagt ut en ny läxa i matte på elevspel. Denna gången har de två veckor på sig, så den ska vara klar på fredag efter lovet.

Det är otroligt roligt och glädjande att se hur många som tar ett större ansvar för sin kunskapsinlärning i skolan. Fler och fler är medvetna om vad de ska göra för att förbättra sina omdömen i olika ämnen. KUL!!!

Linnea kommer att vara sjukskriven till den 13/11 till att börja med. Camilla kommer till stor del att täcka upp hennes lektioner tills vidare.

Denna vecka har alla fått göra ett val vad de vill arbeta med under elevens val efter höstlovet. Jag hoppas och tror att elevens val kommer bli väldigt bra framöver. Man kommer fem måndagar framöver arbeta med samma ämne. Efter fem veckor får man göra ett nytt val.

När skolan börjar igen efter lovet så kommer vi ganska snart påbörja de muntliga Nationella Proven. Jag återkommer om när det börjar.

Nedan är en länk till Helenas månadsbrev.

Månadsblad oktober 2017 (3)

Ha en bra helg!

/Peder

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *