Veckobrev

Hej

Jag skriver detta hemifrån då jag ligger hemma och är förkyld. Förhoppningsvis är jag tillbaka imorgon torsdag igen. Även Linnea är hemma och kommer vara sjukskriven till den 25/10. På fredag och måndag är jag ledig pga resa. Dessa dagar kommer Veronica som arbetat förut på skolan att ha mina lektioner.

Förra veckan fick eleverna veta hur det hade gått i både SO och matte-prov som de har haft. I SO så var det flera elever som inte nådde upp till en godkänt nivå och de eleverna har fått veta det av Anders. Eftersom de bara har ett SO pass till innan betygssättningen så är det oerhört viktigt att de nu visar att de når en E-nivå. Även i matte så har de elever som inte nått en E-nivå på provet fått veta det. Det är inte länge kvar innan betygen så det är viktigt att fokusera på skolan. Som jag skrivit flera gånger förut så finns det både studiestöd (onsdagar och fredagar) och extramatte (tisdagar) om man behöver extra hjälp. Man kan även få extrauppgifter i t.ex. matte, men man måste själv ta ansvar och be om den hjälp som finns.

För övrigt är jag och Linnea fortsatt stolta över vilken fin klass åk 6 har blivit. Nästan varje vecka får jag höra från andra på skolan hur trevliga och duktiga eleverna i åk 6 är. Så otroligt kul att höra!!!

Vill även påminna om det är någon som känner sig manad att vara klassförälder och ansvarig för att samla in pengar till någon klassresa. Detta är inget som vi som lärare får vara delaktiga i utan det måste i så fall vara någon utomstående som är ansvarig för eventuella försäljningar m.m. Eleverna har flera gånger frågat om vi kan sälja kakor, salami m.m. men vi har då fått förklara att vi inte får ägna skoltid åt detta. Om ni är sugna så maila mig.

/Peder


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *